Přijatá zpráva - vysvětlení, doplnění, změna dokumentace

Zadávací řízení Elektrobusy pro KAD Vrchlabí
Odesílatel paschkova@rpa.cz
Organizace odesílatele KAD spol. s.r.o. [IČO: 49812947]
Příjemce Všichni (včetně veřejnosti)
Datum 21.12.2017 16:16:04
Předmět Vysvětlení zadávací dokumentace č.1

Zadavatel mění na základě žádosti o vysvětlení zadávací dokumentace jeden z požadavku uvedených v příloze č. 2 zadávací dokumentace takto: schválení elektrobusu dle EHK 100. Zadavatel na základě této změny upravil přílohu č. 2 zadávací dokumentace.

Dále zadavatel trvá na tom, aby dodavatel vyplnil přílohu č. 5 zadávací dokumentace. Zadavatel přílohu č. 5 zadávací dokumentace upravil a to tak, že došlo k zjednodušení tabulky. Zadavatel se rozhodl snížit počet povinných servisních úkonů a z tohoto důvodu opravil i v záložce s názvem „souhrn“ název tabulky na „Celkové předpokládané náklady vybraných servisních úkonů na údržbu 1 elektrobusu o délce 10,3 - 11,7m v 1. - 8. roce provozu při nájezdu 50.000km/rok“. Dále zadavatel odstranil z původního vzoru tabulky údaj „hodinová sazba“ ve výši 1.000 Kč, dodavatelé doplní hodinovou sazbu dle své nabídky. Stejně tak zadavatel odstranil kilometrický interval pro jednotlivé servisní úkony, které také doplní dodavatel sám.
Zadavatel upozorňuje dodavatele, že v rámci přílohy č. 5 zadávací dokumentace musí vyplnit všechny položky v záložce „Náklady na údržbu a opravy“ i položky v záložce „souhrn“, přičemž žádná z položek nesmí zůstat nevyplněna nebo nesmí být uvedena 0, jinak může být dodavatel vyloučen.

Součástí vysvětlení zadávací dokumentace jsou upravené přílohy, a to:
Příloha č. 2 zadávací dokumentace Technické podmínky ve znění souboru vysvětlení zadávací dokumentace č. 1
Příloha č. 5 zadávací dokumentace Tabulka nákladovosti servisních prohlídek ve znění souboru vysvětlení zadávací dokumentace č. 1


Přílohy
- Příloha č. 2 Technické podmínky - KAD Vrchlabí.docx (92.17 KB)
- Příloha č. 5 Tabulka nákladovosti servisních prohlídek ve znění souboru vysvětlení zadávací dokumentace č. 1.xls (42.00 KB)
- Vysvětlení zadávací dokumentace č. 1 el.p..pdf (537.23 KB)